Videoclip oficial: Smiley - De unde vii la ora asta?

aprilie 10, 2017 Unknown 0 Comments

Smiley a lansat un nou videoclip, pentru piesa "De unde vii la ora asta?", care face parte din proiectul #Smiley10. Acesta se va desfăşura pe parcursul anului, urmând să aibă loc 10 lansări de piese cu videoclip timp de 10 luni. La finalul anului va debuta al patrulea album solo al artistului.




Smiley e de obicei vesel şi plin de optimism, dar în "De unde vii la ora asta?" ne arată o latură mai sumbră şi melancolică a sa. Povestea e cea clasică, a bărbatului înşelat, plin de îndoieli şi demoni, care o aşteaptă pe iubită acasă. Întrebarea clasică "De unde vii la ora asta?" poate distruge relaţii şi căsnicii. În videoclip îl vedem pe Smiley într-o clădire cu lumina stinsă şi paharul de vin în faţă.

Artistul se frământă şi nu îşi găseşte liniştea, plimbându-se singur pe coridoare, apoi în oraş confuz. Când într-un final Smiley îşi găseşte destinaţia, aflăm că de fapt el este cel care a umblat hai-hui şi cel aşteptat de o domnişoară geloasă, ce pune aceeaşi întrebare clasică. Muzica aparţine lui Smiley, Marius Pop, Florin Boka, Vladimir Coman-Popescu şi Şerban Cazan.

Clipul a fost regizat de către Iura Luncaşu, regizor din Republica Moldova cunoscut pentru serialul "În Familie" de la Prima TV, dar şi pentru serialele "Numai iubirea" sau "Inimă de ţigan" de la MediaPro. "De unde vii la ora asta?" este filmat la Domeniul Manasia, iar piesa melancolică scoate în evidenţă vocea blândă a lui Smiley, cu un negativ pop clasic.
Artistul lansa luna trecută piesa-manifest "Flori de plastic", cu videoclip sub forma unui scurtmetraj de animaţie. Acesta a fost înscris la multiple festivaluri de film. Smiley va sărbători 10 ani de carieră solo în 2017, cu un concert pe 1 iunie la Arenele Romane.

0 comentarii: